Openingstijden
Op maandag 25 en dinsdag 26 december is ons kantoor gesloten. Zorg er dus voor dat je op tijd extra geld aanvraagt! Extra geld verzoeken die ingediend worden op vrijdag 22 december vóór 12:30 uur worden uiteraard in behandeling genomen. De verzoeken die daarna binnenkomen zullen pas op woensdag 27 december opgepakt worden.

Betalingsverkeer
Tijdens de feestdagen zijn ook de banken gesloten waardoor betalingen anders kunnen lopen dan je gewend bent. Wanneer jij je weekgeld iedere maandag ontvangt, zal je dit rond de kerstdagen wat eerder krijgen! Je ontvangt je leefgeld dan op vrijdagmiddag 22 december. Ook op 1 januari doen de banken geen betalingen. Verwacht je normaal gesproken op de 1e van de maand geld? Dan krijg je de betaling van 1 januari op vrijdagmiddag 29 december.

Zoals je kunt lezen is het dus belangrijk dat je zowel voor kerst als oud & nieuw op tijd extra geldverzoeken doorgeeft!

Bereikbaarheid contactpersoon
Verder is het handig om te weten dat de mogelijkheid bestaat dat jouw contactpersoon minder bereikbaar is gedurende deze periode. Voor zijn of haar aanwezigheid kunt je contact opnemen met jouw contactpersoon.