In deze editie van de nieuwsbrief informeren wij u over:

  • Rechtstreekse telefoonnummer van uw contactpersoon
  • Uw zorgverzekering in 2022
  • Enquête kwaliteitsonderzoek
  • Nieuwe website en 2look
  • De openingstijden rond kerst en oud en nieuw

** Rechtstreekse telefoonnummer van uw contactpersoon **

Sinds de vakantieperiode merken wij dat er weer vaak gebeld wordt op het algemene ochtendnummer. Uw contactpersoon heeft een telefoonnummer waar hij rechtstreeks op bereikbaar is. Dit is sneller en makkelijker voor ons maar ook voor u. U kunt de algemene nummers vinden op onze website, www.senturra.nl, of u kunt uw contactpersoon hier om vragen.

** Zorgverzekering 2022 **

Op dit moment zijn er nog weinig wijzigingen bekend over de ziektekostenverzekering in 2022. De belangrijkste wijziging is dat de basispremies omhoog zullen gaan en u dit mogelijk terug zal zien in uw budget.

Omdat er tegenwoordig veel te kiezen is in zorgverzekeringsland, is het verstandig om uw polis goed te controleren en eventueel over te stappen. Dit kan alleen tot 1 januari 2022!
Uw bewindvoerder ontvangt uw polis bij uw huidige verzekeraar eind november, indien u deze wilt inzien, kunt u dit opvragen bij uw bewindvoerder, vervolgens kunt u samen kijken of er wijzigingen plaats moeten vinden.
Denk aan wijzigingen in uw leven; kinderen die 18 zijn geworden en bijvoorbeeld het krijgen van een gebitsprothese.

** Nieuwe website en 2look **

Zoals u misschien al gezien heeft, heeft Senturra een nieuwe website. Het is de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen. U vindt hier informatie over onder andere bewindvoering in het algemeen, rechtstreekse telefoonnummers en nieuws over eventuele bereikbaarheid.

www.senturra.nl

Op onze website vind u ook de goede link naar 2look. 2look werkt het beste op een laptop of desktop met Mozilla Firefox als internetbrowser.

De goede link naar 2 look is als volgt: https://2look.senturra.nl/Account/Login.aspx

** kerst en oud & nieuw **

De openingstijden rond kerst en oud en nieuw zijn als volgt:

  • Vrijdag 24 en 31 december zijn wij gesloten

Uw contactpersoon kan minder bereikbaar zijn gedurende deze periode. Voor zijn of haar aanwezigheid kunt u contact opnemen met uw contactpersoon.