Op vrijdag 23 en maandag 26 december is ons kantoor gesloten. Zorg er dus voor dat je vroegtijdig extra geld aanvraagt! extra geld verzoeken vóór 12:30 uur op 22 december worden uiteraard in behandeling genomen. De verzoeken die daarna binnenkomen zullen op 27 december opgepakt worden.

Tijdens de feestdagen zijn ook de banken gesloten waardoor betalingen anders kunnen lopen dan jij gewend bent. Wanneer jij jouw weekgeld iedere maandag ontvangt, zal je dit rond de kerstdagen wat eerder krijgen! Je ontvangt je leefgeld dan op vrijdag 23 december. Ook op 1 januari doen de banken geen betalingen. Verwacht je normaal gesproken op de 1e van de maand geld? Dan krijg je de betaling van 1 januari op 30 december.

Zoals je kunt lezen is het dus van belang dat je zowel voor kerst als oud & nieuw op tijd extra geldverzoeken doorgeeft!

Verder is het handig om te weten dat de mogelijkheid bestaat dat jouw contactpersoon minder bereikbaar is gedurende deze periode. Voor zijn of haar aanwezigheid kunt je contact opnemen met jouw contactpersoon.